raskausvaatteet

Ostettua ja jätettyä

Tossa kun tungin vaatteita kaappeihin muuton jälkeen (kaikki eivät ole vieläkään löytäneet paikkaansa) mietin että pitäisi kyllä ihan tosissaan päästä eroon isosta määrästä huituloita ja rättejä. Tämä on vielä työn alla tämä projekti, joten ihan vielä en ajatellut masentua aiheesta (vaikka olishan se kiva saada ne vaatekasat pois lastenhuoneen sohvalta). Mökötin eilen sohvalla aikalailla koko aamun, koska oli ihan valasolo. Mikään vaate ei ollut kiva päällä, ja päätin että haluan jonkun mekon jossa on kiva olla ja joka näyttääkin kivalta. Sillai mekon-sisällä-on-valas-mutta-kivan-näköinen-valas-tavalla, you know. Muistin että Nokialta löytyy Nanson tehtaanmyymälä, ja Nanson vaatteethan tuppaavat olemaan trikoota ja trikoo venyy. Ei kait muuta kun autoon ja kohti Nokiaa.

Ja Nanso ei pettänyt! Tarjoushaukkana löysin heti alennusmyyntirekistä kaksikin vaihtoehtoa.

Vissiin innostuin niin kovasti tuosta punaisenkukertavasta mekosta että kuvakin jäi epätarkaksi. Aika kauan jouduin arpomaan näiden välillä, mutta päädyin ostamaan tuon Revontuli-malliston olomekon (puoleen hintaan, who-who-whoo). Sininenkin oli kyllä tosi kiva, mutta toistaiseksi jätin kauppaan. Ei nyt kahta kehdannut ostaa. Että varmaan pakotan parhausihmisen hakemaan mulle ton mekon sitten maanantaina heti. Mutta katsotaan!

Päivän hyvä (itsekäs) työ

Parhaat hyvät työt muille on sellaisia, joissa tavallaan tekee muille hyvää ja oikeasti hyötyy itse tosi paljon. Tänään tapahtui seuraavaa. Menin muina pallomahoina Sokokselle. Sukkahousuostoksille. Kas näin.

Ensinnäkin kolusin koko sukkahousuosaston läpi jotta löytäisin pallomahasukkahousuja. Ja löysinkin vihdoin. Mutta sitten tuli pieni stoppi. Sukkahousut nimittäin sijaitsivat hyllyn alimmalla rivillä. Ja ei siinä mitään, kyllä mä alas pääsen. Sen jälkeen sitten taas voi miettiä näyttääkö koppakuoriaiselta joka ei pääse selältään ylös vai joutuuko kyykkimään kunnes joku ohikulkija nostaa ylös.

Se päivän hyvä työ? Pyysin kassalla että josko niitä voisi nostaa niitä pallomahasukkahousuja ylemmäs lattianrajasta, kun ei vaan pysty itse niitä ottamaan. Näennäisesti olin kaikkien asialla, oikeasti tää helpottaa mua tosi paljon, kun en jaksa kävellä H&Mlle asti ostaan sukkahousuja ja Sokos on lähempänä duunia.

Kiirettä pidellyt

Eikös aina blogissa kuulu selitellä että kun on ollut niin kiirettä ettei oo ehtinyt siksi blogin pariin? No niin, kiirettä on kuulkaa pitänyt.

Ensinnäkin on pitänyt katsoa olympialaisia. Joka päivä. Siihen on mennyt kovasti aikaa. Sitten on pitänyt tietty käydä töissä (ja se taas on häirinnyt kovasti sitä olympialaisten katselua tietenkin). Ai niin ja sitten on pitänyt etsiä laskiaispullia (mantelimassatäytteisiä, ei hilloisia), ja ei oo kovin helppoa ollut sekään.

Sitten mää oon kasvattanut mahaa oikeen urakalla. Jos ette usko niin katsokaa vaikka:

Kyllä. Mää käyn Reinoissa Prismassa ja käytän leggingsejä housuina. Että hei vaan seuraavat 20 viikkoa vielä. Enkä nää ees varpaitani. Musta on kiva (not) katella noita kuvia muista mammoista joilla on tän kokonen maha päivää ennenko ne synnyttää. Alkaa sellai pelottaa että mitkä kottikärryt mää kohta tarviin…

Talvipäivä naapurikylässä ja vähän vaatteista

Koska syyttävä aurinko paistoi taivaalta päivällä, päätettiin parhausihmisen kanssa lähteä naapurikylään vähän katselemaan asuinalueita. Sellasta etukäteistiedustelua että no missäs on lähin kauppa tällä alueella ja meneeks tästä bussi ja niin edelleen. Ja ihan vaan katselemassa maisemia.

Mulla oli pyhänä aikomuksena olla ostamatta mahapussitalvitakkia, ihan vaan siksi että se on ihan kauheeta rahanmenoa turhaan, mutta oli pakko luovuttaa. Jostain syystä ihmiset eivät kuitenkaan halua näyttää käveleviltä palloilta, niin kaikki takit joita ei-mammaosastoilta löytyi olivat sellasia muotoonleikattuja. Ja eihän ne sitten mee mahan kohdalta kiinni vaikka muuten toimisivat. Ratkaisin asian menemällä tarjoushaukkailemaan (vanhaan tapaan) lähi-Prismaan. Tälläkään kertaa en joutunut pettymään. Siellä roikkui mua odottamassa harmaa pallerotakki. Tosin, luulen että tota ei oo tarkotettu ihan näin isoksi, mutta otin kasvunvaraa.

Luulen tosin että ton helman olisi tarkoitus asettua lantion tienoille eikä polviin kuten eräillä, mutta kuten sanottua piti ottaa enemmänkin tilaa mahankohdalle. Kauheen paksua vuorta tuossa takissa ei oo, mutta voin aina pitää siellä alla fleeceä (sain parhausihmiseltä sen vanhan, voitte funtsia miltä se näyttää mun päältä kun mää oon 165cm pitkä ja parhausihminen jotain 195cm). Mutta niin, jos näätte harmaan plussapallon kylillä niin moikatkaa!