some

Moi internet!

Meinasin ensin hehkuttaa miten olin OIKEASSA ELÄMÄSSÄ enkä netissä yhtään tässä melkeen viikon, mutta tajusin että se olis ollut ihan huijausta. Koska kyllähän mää selasin Facebookkia ja Instaa ja luin uutisia ja lehtiä puhelimella. Tarkemmin sanottuna päästin blogielämän vähän hunningolle. Siitä tuli vähän sellanen että ensin jäi reissaamisen takia pari päivää lukematta blogeja. Sitten kirjauduin Lilyyn ja totesin että jaa no en mä jaksa nyt alkaa lukeen noita uusia juttuja, niitä on niin paljon. Sitten meni taas pari päivää. Lilyssä oli lisää juttuja ja Feedlyssä yli 60 lukematonta postausta. Sitten luovutin kokonaan, koska ei ollut aikaa. Sillä aikaa kun käyn lukemassa vielä parit jutut, niin voin kertoa että mun aika meni oikeastaan vaan vauvamaassa ja sukulaisten kanssa hengatessa. Kas näin:

Oltiin amman ja afin luona pari päivää, ja tein pikkuisen luisteluaiheisen reissun siitä Espooseen. Tytöt meni ihan pilalle, ja tuli kotiinpäästyä sanomista kun ei koko ajan päässyt syliin. Ei oo kaksosella helppoa ei.Kaikkea uutta sitä on tässä myös ehditty puuhaamaan. On testattu söpöysprinsessarusettia (hyvä oli), on opittu istumaan ihan omillaan (hyvin sujuu) ja on luettu Lidlin kuvastoa (toki mielummin sitä olis vissiin syöty, mutta hyvä rapina siitä lähti).

Tämän lisäksi on otettu joulukorttikuvia (teemalla “Pidä joulus!”), tungettu vauva ihan liian suureen tppahaalariin, istuttu lisää ja hirtetty nalle vauvan kaveriksi turvaistuimeen (mikä on oikeastaan aika epäreilua, sillä eihän tuolta hihoista saa käsiä esille että voisi leikkiä sillä nallella, että kiva kiitti vaan).

Mutta niin, nyt on otettu blogimaailma kiinni. Jos on jotain erityistä mistä on kohkattu viimeisen viikon sisällä, niin kertokaa mulle että oon niinku ajanhermoilla!

EKSNMV goes #some ja #trendikäs ja #aallonharjalla ja #kaikkeanehipsteritonkeksineet

Koska nykyaika on täällä, ei auta nitistä blogissakaan. Siviiliminä onkin jo feisbookissa (jo vuodesta 2007 tai jotain, yliopistotutkijan piti olla aikaansa edellä tai ees ihan vaan vähän jäljessä) ja tweettaamassa (näinkin mielipiteitä omaavaksi tyypiksi tweettaan harvinaisen harvoin) ja instailemassa (se on kivaa, ja lisäksi saan feediini mopsipentujen kuvia päivittäin). Mutta nyt on blogikin astunut askeleen eteenpäin.

Feisbookkihan blogilla olikin jo, mutta muistutetaas siitä taas: täältä löytyy tuo seurantaväline.

Oliskohan muuten uuden bannerin aika?

Sitten se uuden uusi Instagram löytyy täältä. Ja käyttäjänimihän on siis ihan etkaisaanymuavarte. Olis kiva jos seuraisitte sitä, ettei mun tarvis olla ainoo. Se on hieman noloa se jotenkin.

Instassa spämmätään vähän vauvakuvilla ja vähän sellaisilla ehehehe-naurattaa-kuvilla.

Mitäs vielä. Ei varmaan muuta. Jos mulla olis nyt jotain arvottavaa niin voisin julistaa että arvon kaikkien tykänneiden kesken jotain. Mut ei oo arvottavaa. Paitsi voin luvata että jos FBssä menee 200 tykkääjää rikki ja Instagrammissa 100, kirjoitan runon. Tai järjestän epäonnisen kysykää-postauksen. Sellaisen missä kysyn että kysykää mitä vaan ja sitte kukaan ei kysy mitään!

Oikeasti mulla on kyllä ihan postausideoita kasassa, mutta ennakkomainonnasta huolimatta ne liittyy aika pitkälti vauvoihin. Johtuen lähinnä siitä että en oikeen tee muuta kun hengaan kotona noitten tenavien kanssa. Mutta eiköhän tässä kun pääsee tonne ulos kunnolla niin ala asiat taas harmittaa!