Monthly Archive: March 2016

Lottovoittajan on helppo hymyillä

Voitin just lotossa 30€. Tai tarkalleen ottaen en tiiä koska voitin, koska satuin käymään pelitilillä (koska huvitti pelata nettiarpaa nimeltä Kalabaliikki, älkää kysykö miksi) ja huomasin että oho, oonkin ihan lottovoittaja nykyään. Mut pistin tietty heti uudet lotot vetämään (koska kyllähän todellakin voitan seuraavaksi sata sata viis sataa miljoonaa euroo). Olis ehkä ollut järkevämpi sijoitus pistää rahat kahvimukeihin. Esim. näihin:

bc93c37e51b613a87e3750c65b72b6db

(linkki)

WILL_DESIGN_FOR_MONEY_COFFEE_MUG

(linkki)

Tai sitten vaan ostaa tää. Tällasen haluisin kyllä!

coffeecup3

(linkki)

Keittiöapulaiset

Kotiin tullessa tuossa oli sellaiset pari kuukautta kun mikään ei oikein sujunut. Tytöillä oli kauhea nälkä, ja jos siinä aloit sitten kokkaamaan muuta kuin paistinpannulla pinaattilettuja, huuto oli korvia riipivä. Tilanne rauhottui kun tyttöjä alkoi kiinnostaa kokkaaminen. Nyt tehdään porukalla sapuskat. Tytöt kolistelevat tyytyväisenä keppojaan ja tekevät maissnaksu-porkkana-mitäikinä-sekoituksiaan, ja mää saan sillä aikaa väsättyä jotain sapuskaa.

IMG_9257

Tässä kokataan talkmuruja, sokeria ja basilikaa. Kivaa kun on apulaisia, mutta toisaalta tää meinaa että kohta en saa enää kaapia kulhosta kakkutaikinaa :( Ehkä olis kakuntekoajaksi aina syytä lähettää kaikki muut tyypit pihalle! Talvella ei tarvi mainita kun pulkka ja tytöt on eteisessä repimässä haalareita päälleen.

IMG_9215

Ihme kyllä, noille ei tuu ees riitaa (vielä) samassa pulkassa istumisesta. Vaikka on niille kyllä ihan omatkin pulkat, joilla on menty aamulla päiväkotiin. Mikä ei oo ehkä helpoin valinta, koska päiväkodin pihassa tulee aina kauhea kriisi kun pitää nousta pulkasta pois.

Kultaa kaulassa

Luistelun kisakausi alkaa olla paketissa, ja päästiin lopettamaan hommat Keravalla kutsukisoissa voiton merkeissä. Ensi vuodelle on jo suuret suunnitelmat, paljon intoa ja uusia ideoita. En malta odottaa että päästään taas työn touhuun! IMG_9272

Erityisesti rakastan tota kisameikkiä. Ja rajauksia jotka on ihan suhrussa iltapäivästä kun ei muista että rajaukset ovat arkimeikkiä pidemmällä kun vähän hieroo naamaa. Mutta onneksi ei oo ainoa tollasissa sotamaaleissa, kehtaa ihan käydä porukalla syömässäkin.

IMG_9274

Muodostelmajuttujen lisäksi on tullut harjoteltua yksinluisteluhommiakin, maanantaina oli vuorossa hyppytunti ja pääsin kuin pääsinkin kaikki yksöishypyt (axelia lukuunottamatta, siihen ei riittänyt enää uskallus). Ei huono! Ottaen huomioon että oon viimeksi tehnyt noita hyppyjä ehkä 2 vuotta sitten, enkä silloinkaan tehnyt niitä kaikkia.

Raidalliset kämmekkäät

Huitaisin (kirjaimellisesti) kasaan miehelle nopeasti kämmekkäät. Nopeasti ihan siitä syystä, koska mies ei lakannut piinaamasta kysymyksillä “koska mun kalvoskynsikkäät on valmiit”. Ensinnäkin, ne ovat kämmekkäät. Toiseksi, kalvoskynsikäs ei oo mikään sana. Mutta hylkäsin oman villatakkiprojektin hetkeksi (ja sittemmin myös toiseksi koska hukkasin sen kirjan missä ohje on), ja värkkäsin tämmöiset:

IMG_9207

IMG_9210

Tein ittellekin vähän erilaisella raidoituksella, mutta eräs meillä asuva mini-ihminen varasti ne ja käyttää niitä säärystiminään. Että se niistä omassa käytössä sitten.