Pomppispäivä

Serkku meni ja täytti vuosia, ja sen kunniaksi järjesti hauskat kekkerit Pomppiksessa Raisiossa. Siellä oli kuulkaa trampoliinia pariakin eri sorttia, kiipeilyseinää, pallomerta ja ties mitä kaikkea hauskaa.

IMG_8167

Veuhka esittelee tässä Ameriikan kummitädin tuliaisia: lämmin huppari korvaamaan edellinen jo pieneksi jäänyt ja tyylikkäät farkkuleggarit. Pipo mahtaa olla ensimmäinen ihan itse valittu vaatekappale, kaikkien pipojen joukosta valikoitui tuo, ja kyllä. Piti googlata kotona että mitäs NHL-joukkuetta meillä nyt fanitetaan. Detroit Redwings go! Lisäksi selässä on merkittävästi katu-uskottavuutta lisäävä yksisarvisreppu. 12122430_10153361047093043_2610337920253930653_nIMG_8179IMG_8174Meidän tyypit hengailivat iloisesti pallomeressä ja uskaltautuivat myös trampoliinille. Se olikin kyllä hauskinta koko päivässä, mutta siitä oli kauhean vaikea saada kuvia :D

Perinteiseen tapaan tarjolla oli kauhea kasa sukulaisia, valtavasti meteliä, ylenpalttisesti tarjoiluita ja hauskaa läpyskää suvun Whatsup-ryhmässä (kyllä, meillä on sellainenkin, ei uskois vai mitä?) iltamyöhään. Mun suku on kyllä parasta ikinä.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>