Ite verhoilin, säästin

Kun kävi selväksi että tässä ollaan nyt muuttamassa taloon johon mahtuu ihan oikea keittiönpöytä, sellainen piti jostain hankkia. Pöydän piti olla pyöreä ja valkoinen. Helppo homma. Sopiva tarjokas löytyikin Ikeasta, joten jes. Paitsi että ainoa Ikea josta juuri niitä tiettyjä pöytiä sai, oli Kuopion Ikea. Verkkokaupastahan tietenkään pöytää ei saanut. Parin sadan euron pöydästä ei oikein huvittanut maksaa 150€ kotiinkuljetuskuluja, joten piti sitten alkaa etsiä uutta vaihtoehtoa. Selailin noin viikon verran Tori.fitä, tuloksetta. Sitten eräänä kauniina iltapäivänä vaari pisti tekstaria että heillä olisi kellarissa pöytä ja neljä tuolia, otetaanko. Pyöreä, jatkettava pöytä. Ai otetaanko? Otetaan. Pöydän maalasin äidin kanssa valkoiseksi ja tänään pääsin verhoilemaan tuoleja. Yksi tuoli valmis, kolme jäljellä…

Tuolit päätin jättää alkuperäisvärisiksi muuten, koska nuo listatkin ovat sitten samaa värimaailmaa. Parempia kuvia ehkä sitten kun joku jaksaa verhoilla ne kolme muutakin tuolia ja siivota keittiön.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>