Dymotan mun maailman

Mää sain vihdoin hankittua Dymon. Dymon! Sellaisen mikä tekee sitä mustaa nauhaa valkoisella kohokirjoituksella. Puhdasta rakkautta!

IMG_8209Nyt on maustepurkitkin ojossa. Ajattelin joskus että noi läpinäkyvät purkit ovat ihan loistavia, koska sitten heti näkee mitä mausteita löytyy. Paitsi jos ei ihan ykkösellä tunnista että mitä ne on, niin menee vähän vaikeammaksi. Mutta nytpä ei tarvi tunnistaa enää, hahaa!

Toinen ikuisuusketutus on ollut se, että ikinä ei ole sitä maustetta mitä tarvitsisi. Ja aina unohtaa katsoa että onko kaikkea mitä tarvii, kun ne maustepussit ovat miten sattuu pitkin hyllyä. Ja toki osa niistä pusseista on tyhjiä. Kuka nyt tyhjän maustepussin roskiin pistäisi? Hulluutta!

IMG_8210Jatkossa hommaa helpottaa Clas Ohlsonilta hankittu lokerikko, sekä minigrippusseihin pakatut mausteet. Ehkä pitää joku systeemi vielä kehitellä että miten merkitään kun joku mauste on loppumassa. Ehkä voisi hakea musakaupasta punaisia plektroja? Sellainen varmaan näkyisi tuosta päädystä sopivasti.

(Pääkallomausteet on miehen, ovat jotain elämää tulisempia chilisötkötyksiä.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>