Signature-ruoka

Mastercheffissä pyydetään aina kilpailijoita valmistamaan signaturedish, elikkäs bravuuriannos. Mullahan tällasta annosta ei erityisesti ole, ellei jauhelihamakaroonisötkötystä lasketa (ei lasketa). Ajattelin että koska olen jo itseäänkunnioittava aikuinen, voisin hyvinkin kehitellä itselleni jonkun hyvän ruokabravuurin.

Päätin, että haluan olla todella hyvä tekemään juustokakkua. Ihan vaan siksi, että sellainen on suhteellisen helppo tehdä, eikä tarvitse mitenkään ihan määrättömästi tehdä taikinoita (ne eivät oikeen ikinä onnistu). IMG_8262

Vielä pitää jatkaa kehittelyitä, tämän kertainen kakku oli arvosanaltaan ehkä 8/10. Hyvää se kyllä oli, mutta kuinka pahasti voi mennä pieleen jos kakku sisältää kermaa, valkosuklaata ja tummaasuklaata?

Resepti löytyy täältä, jätin vain yhden kerroksen pois ja vaihdoin pohjasta Digestive-keksit kaurakekseihin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>