Lasten kanssa ravintolassa

Isänpäivän kunniaksi lähdettiin ravintolahommiin koko porukka. Mulla oli ravintolan valinnassa lähinnä kaksi kriteeriä. Eka oli se että onhan siellä kaksi syöttötuolia ja toinen oli se että ruoka on hyvää. Ollaan joskus käyty Roastissa, mutta siellä oli vain yksi syöttötuoli. Ruoka toki oli hyvää. On vaan helpompaa kun ei tarvi pitää tyttöä sylissä kun syö, joten siksi jatkossa tarkistetaan syöttötuolien määrä. Isänpäiväruokailun kohteeksi valikoitui Huber. Siellä vain on ihan todella hyvää ruokaa.IMG_8256Ja hyvinhän siellä viihdyttiin, kirjaa lukien, pehmoeläintä halien ja ruokaa syöden. Tytöt saivat alkuruuaksi omat kurkkulautaset ja pääruokailut hoidettiin lisukkeiden avulla. Tarjoilijat olivat aivan todella mukavia ja kuten odotettua, ruoka oli todella hyvää. Ainoa mikä kyseisessä ravintelissa vähän itseä riepoo on se, että ihan joka ikinen asia menussa on erikseen hinnoteltu. Niinkun että jos otan pihvin, pitää maksaa erikseen jos haluan vielä kastikettakin. Mutta ravintelin konsepti on mikä on, ja ruuan vuoksihan tuolla käydään. Mutta missähän sitä sitten seuraavaksi kävisi? Malabadissa vai Sitkossa? Vai onko jotain muita hyviä mestoja mitä testata Tampereella/Pirkanmaalla?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>