Kädentaito-messut ja avunhuuto

Perjantaina alkavat Suomen Kädentaitomessut, jee! Yritän päästä piipahtamaan sinne heti perjantaina, mutta ainakin lauantaina sitten pääsee kuluttamaan aikaa (ja rahaa) vähän pidemmäksikin aikaa. En ole aiemmin käynyt, mutta voisin kuvitella että ruuhkaa riittää ja kaiken haluaisi ostaa. Kaivosmessuilla vastaavaa ei ollut, mutta siellä taas oli ilmaisia kyniä ja ilmaista karkkia jaossa vaikka millä mitoin.

kasityo

Nyt kaipaankin sitten vähän vinkkiä siitä että mitäs kaikkea messuilla kannattaa käydä katsomassa? Kellä on parhaat myytävät? Onko selviytymisvinkkejä?

Ja koska tässä ollaan kyselyiässä, niin kaipaisin myös roppakaupalla käsityöblogeja luettavaksi. Kaikki vinkit otetaan vastaan, eikä tarvitse olla siis mitenkään käsitöihin erikoistunut blogi, vaan tällainen sekasikiöblogi kun tää mun on on kanssa hyvää luettavaa! Antaa palaa, olen yhtenä kysymysmerkkinä täällä vaan!

Comments (2)

 1. elina

  Joitain omia suomalaisia blogisuosikkeja (linkkejä en valitettavasti ehdi kaivamaan):

  Pujoliivi
  Hupsistarallaa
  Eilen tein
  Neulova Narttu
  Valaan villapaita
  Napit puuttuu
  Missä Neuloimme Kerran
  Tuin Kutomo
  Langalla Kalliossa
  P I L K K E I T Ä (kannattaa tsekata myös entinen blogi Piipadoo, ei tosin enää päivity)
  pilvisenä päivänä
  Villaviidakko
  Auringonkerääjä

  Lisäksi seurannassa on joitain ulkolaisia tilkkuilublogeja, kuten Film in the fridge, red pepper quilts ja she can quilt :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Kiitos kovasti! Tossa olikin jo oikeestaan kaikki sellasia mitä en lue vielä :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>