Raitakeittiö

Niin se keittiö. Jostain syystä herään 3-5 kertaa yössä enkä saa nukuttua. Tästä syystä olisi enemmän kuin hyvä pystyä nukkumaan päiväunia, mutta kun en ole niissä sitten yhtään hyvä. Tänäänkin päikkäreiden sijaan siivosin keittiön, joka on nyt oikeastaan ainoa (makuuhuoneen lisäksi) kuosissa oleva huone talossa.

Raitatuolit piristivät kivasti keittiötä, eivätkä edes kauhesti riitele keltaisen pöytäliinan kanssa. Koskahan sitä jaksaisi tehdä olohuoneelle jotain? Ehkä ensi viikolla? Nyt taidan siirtyä terassille koska aurinko paistaa ja voi olla että huomenna ei enää olekaan lämmin keväinen sää. Lämpöä varastoon nähkääs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>