#kevytpäivämeikki, #synchronizedskating ja #kylläurheiluonkivaa

Viikonloppu vierähti vähän erilaisissa merkeissä, kun perjantaina töiden jälkeen piti kiiruhtaa kohti jäähallia ja bussikyyditystä. Lumimyräkästä huolimatta pääsimme ehjinä perille Lappeenrantaan, jossa järjestettiin muodostelmaluistelun ensimmäiset kansallisen sarjan valintakilpailut. Ihana sanahirviö, eikö?

IMG_8368Bussi muuttui liikkuvaksi kampaamoksi, kun piti väsätä kampauksia seuraavaa päivää varten. Jokainen minuutti aamulla lisäunta on kyllä arvokas, kun herätys on kello 06:00. Kuskia säästettiin ja lakkaa suihkuteltiin vain pysähdyspaikoilla.

Aamulla kaivettiin esille tarvittavat restaurointitarvikkeet.#kevytpäivämeikki huudettu!

IMG_8334Kun hyväksyntä meikille oli saatu (“Näkyyks nää rajaukset sinne viiden metrin päähän?” “Näkyy” “Hyvä!”), oli aamupalan aika.IMG_8338

Näissä luisteluhommissa oikeasti kyllä tylsintä on nää aikaiset aamut (aikuiset alottaa käytännössä aina kisapäivän) ja se että hallissa ei siihen aikaan ole välttämättä yhtään katsojaa. Hyvällä tuurilla tuomareiden lisäksi on joku toinen joukkue paikalla, jolta sitten armosta saa aplodit. Mutta eipä se meidän menoa haitannut, Eikä sekään että pukukopin sijaan oltiin sijoituksessa työmaakopissa hallin ulkopuolella.IMG_8344

Kisaohjelma meni mainiosti, ja oli aika siirtyä päivän ehkä toisiksi tärkeimpään asiaan, niittäin shoppailuun. Mulla on perinteenä ostaa aina ekoista kisoista uudet suojat, mutta nyt löyty niin hienot että en tiiä tarviiko ens vuonna tehdä uutta hankintaa.IMG_8347

Melkoset blingblingsuojat :D Kun suojat oli hankittu, oli aika mennä testaamaan kahvilan tarjonta. Etukäteen oli tiedossa että tarjolla on äitien tekemää pullaa, joten pienet toiveet heräsivät mahdollisuudesta mokkapaloihin. Ja oi kyllä! Mokkapaloja! Katsokaa miten hieno!

IMG_8349Suuren mokkapalavertailun tuloslistalla tämä yksilö meni kyllä heittämällä kärkeen. Ihan jo puhtaasti maun puolesta. Mutta ei tuo jättimäinen annoskokokaan haittaa yhtään!IMG_8351

Treffasin kisan jälkeen katsomossa vanhaa ystävää luisteluhommista, ja ai veljet oli hauskaa! Olisin ottanut jonkun kaverikuvan mutta kun ei tullut ees mieleen kun oli hauskempaa höpötellä kuulumisia läpi. Musta vähän tuntuu että kesällä otetaan koko perhe auto alle ja kurvataan kohti Lappeenrantaa.

Koska hallilla istuminen on a) kylmää b) vähän pitkäveteistä ja hallilla tarjottu ruoka ei ole takuuvarmasti aina kovin herkkua, suunnattiin porukalla Amarilloon. IMG_8358Tuossa näkyy tuo meidän kisakampauskin suhteelilsen hyvin. Mahat täyteen ahdettuina olikin hyvä seisoskella palkintojenjaossa verkkareissa. Yleensähän palkintojenjaot pidetään jäällä ja pitää siellä täristä tunti kisapuvussa, mutta tällä kertaa homma hoitui katsomossa.IMG_8364Palkintoja jaettiin kolmessa sarjassa, ja koko pääty oli täynnä luistelijoita. Ja siis tämän jälkeenhän kisat jatkuivat, ja vähintään toinen samanlainen setti väkeä oli vielä odottamassa vuoroaan.

Meidän sijoitus oli viides, ja oltiin kyllä hyvin tyytyväisiä siihen. Ja vielä enemmän tyytyväisiä oltiin kun nähtiin mitä pisteitä oli saatu kerättyä. Tästä on hyvä lähteä kehitttämään eteenpäin. Loistava porukka ja erinomaisen hyvä henki auttaa kyllä  jaksamaan nää kisareissut (ja erityisesti ne inhottavat aamuherätykset).IMG_8369

Seuraavaksi kisataan sitten tammikuussa aluekisoissa, ellei mitään muita kisoja tuohon sitten väliin vielä iske. Jää nähtäväksi!

Comments (2)

  1. Possu

    Että sitten olitte ihan tossa meidän nurkilla! Ja kyllä: mokkapalat on vakiinnuttaneet paikkansa monenlaisissa kisoissa täällä päin. Eräissä tapahtumissa mulle oli aina varattuna “tiskin alle” palanen, etten olisi jäänyt ilman!

    Reply
  2. mirexo_

    Mistä kaupasta kyseiset teräsuojat on ostettu? En ole ennen lappeenrannassa nähnyt mitään hyvää taitoluisteluliikettä.. vai olenko vain sokea ainoastaan jäähallissa ja koulussa käyvä sohvaperuna? Pitäisi joskus käydä kaupungilla katsomassa.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>