Shokkiuutinen: nainen viihtyi vaateostoksilla

Korviimme on kuulunut, että eräs pirkanmaallla vaikuttava yli 30-vuotias naisihminen on viimeisen kahden vuoden aikana ehtinyt kehittää valtavat vaateostoskammon.

“No se on ihan sama mitä riepua ostan, aina ne on sellai 75% kivoja ja 25% ei käy minkään kanssa yhteen. Ja farkkuja en löydä laikaan. Kattokaa nyt tätä mahaakin, ei tuu mitään. Onneks leggarit ja trikoot sentään menee päälle.”

Tilanne muuttui ratkaisevasti kuitenkin torstaina 26.11.2015. Pukukopissa nähtiin selfieiden ilotulitusta. Ja mistä tämä suuri riemu? No istuvista ja omannäköisistä vaatteista, joita Sokoksen pukeutumisneuvoja kantoi pukukoppiin. Tässä siis tuli voitettua ne suurimmat inhotuksen aiheet, mihin yleensä vaatekaupoilla törmää: a) rekistä ei tarttunut mukaan oikeaa kokoa, joten pitää hiipiä sovituskopista yleisön sekaan ja b) mitään kivaa ei löydy.

Hommahan meni siten, että ensin piti varata netistä aika pukeutumisneuvontaan. Seuraavaksi tuli puhelua takaisinpäin, jossa vähän kyselivät että mitä haluan, minkäslaista rättiä pitäs etsiä ja mistä jutuista pidän. Tämän perusteella sitten neuvoja meni ja etsi rekillisen sopivia vermeitä valmiiksi odottamaan ja itse vain hiihtelin paikalle.

Oli mekkoa, farkkua (vaikka en pyytänyt), paitoja ja asusteita. Olisin voinut shopata vaikka mitä etukäteen valituista jutuista, mutta joku tolkku oli tässäkin pidettävä. Mukaan lähti mekko, kaksi paitaa ja farkut. FARKUT. Heittämällä sopivat. Sinetöivät sen ajatuksen että miksi enää edes hoitaa ostoksia muuten kuin näin? Joku muu arpoo mikä mulle sopii ja sitten vielä katsoo että sopivat yhteen. Ai että.

29112015Ja siis noh. Mä en tykkää oikeestaan kun mustasta, sinisestä ja harmaasta. Että miksi sitä muita väreä suotta kokeilemaankaan? Ja marraskuuhan on tunnetusti sellaista väri-iloittelua muutenkin että ei parane kauheasti liiotella.

Voin kyllä suositella todella lämpimästi tuota pukeutumisneuvontaa. Sain shopattua uusia vaatteita joissa on kiva olla ja jotka sopivat yhteen muun vaatevaraston kanssa. Seuraavalla kerralla vaan soittelen että moi mää tulisin taas, ja pukeutumisneuvoja hoitaa loput! Ihan parasta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>