Pikkujouluhommia

Mulla on useempi vuosi mennyt jotenkin niin ohi, että ei oo ollut kovinkaan monia pikkujouluja tullut eteen. On osunut vuosia että aikataulut eivät sopineet, mutta on ollut niitäkin vuosia kun ei oo kutsua irronnut ja duunipaikallakin on laitettu lappua luukulle että pidä itte pikkujoulus. Tämä vuosi ei ole lainkaan niin tylsä, vaan virallisia pikkujouluja on kahdet (työpaikan ja luisteluporukan) ja sitten on vielä epäpikkujoulut parin ystävän kanssa. Ensimmäiset pikkujoulut on onnistuneesti takanapäin, nimittäin ne firman. Kukaan ei tietääkseni käyttäytynyt epäasiallisesti, ja itsekin määrittelin omaehtoisen valomerkin kymppiin, joten oikein onnistunut ilta oli kaikinpuolin.PicMonkey CollageHarmittaa kun ei tajuttu/ehditty mennä photoboothiin ottamaan mitään yhteiskuvia parhausihmisen kanssa, mutta sisääntullessa sentään eksyttiin kameran eteen. Luotan siihen että kuvissa mulla on silmät auki. Oon ehkä mestari näyttään kuvissa typerältä. Jopa omissa selfieissä (vai varsinkin niissä). Mutta niin pikkujoulut, oli kyllä todella hauskaa. Kiitosta vaan kaikille jotka olitte paikalla ja erityisesti kaikki jotka olitte järjestämässä!

Pohdin tuossa jotain noloimpia tarinoita omista pikkujoulujutuista, mutta ehkä oon niin perusnolo että joku “sukkahousut hajosivat” tai “helma jäi pikkareiden kaulukseen jumiin” eivät kauheasti häiritse. Pomolle en oo menny tilittämään, en oo ottanut hanurista valokopioita enkä oo muutenkaan tapellut firman pikkujouluissa. Jotenkin haluiaisin kokea kyllä sellaiset stereotyyppiset Dilbert-pikkujoulut, kellä sellasia on?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>