Opittuja asioita pikkutenavaperheessä

  1. Ruokaa on aina lattialla. Ihan sama miten paljon siivoisit ja mitä, niin jostain paidan alta viimeistään puolisalaa tenavat levittävät spagettia pitkin ja poikin.
  2. Rappusten alta löytyy ties mitä. Ihan mitä vaan. Nykyään aina jos jotain on hukassa, ensin katsotaan rappusten alta.
  3. Vieressä nukkuva puolitoistavuotias tenava vie puolet sängyn leveydestä kaikissa mahdollisissa tapauksissa. Ihan sama miten päin se tenava on, tilaa se vie aina enemmän kuin voisi uskoa.
  4. Kun lapset nukkuvat aamulla pitkään, ei ikinä ole lauantai tai sunnuntai. Aina on arkiaamu, jolloin pitää suurinpiirtein sängystä kaapata tenava unissaan, uittaa sille haalari, tyrkätä käteen maito ja lähteä samantien pihalle.
  5. Edelliseen kohtaan viitaten, lauantaiaamuisin ennen kahdeksaa ei telkkarista tule sitten mitään.
  6. Puolitoistavuotiaat ylettyvät valokatkaisijoihin, mutta eivät ihan vielä ovenkahvoihin. Note to self: tee niille ovenkahvoille jotain.
  7. Mitään paitaa ei voi käyttää kahtena päivänä peräkkäin, koska jostain syystä tenavat kohtelevat mun paitoja käsi- ja naamapyyhkeinä.
  8. Pienet tyypit on ihan hurmaaavia, vaikka välillä meinaakin mennä ihan täysin hermot. Mutta näin se menee. Yksi kikatus vastaa kolmea kitinäkohtausta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>