Karnaluksin huumaa – päiväreissu Tallinnaan (osa 1)

Joskus tuossa alkusyksyllä saatiin kaverin kanssa ajatus, että veronpalautukset olisi syytä kiikuttaa Karnaluksiin Tallinnaan. Samalla voisi sitten hankkia ehkä jopa jotain joululahjojakin. Eipä siinä siis muuta kuin meno ja paluu varaukseen ja matkaan. Koska ollaan jo niin mummeleita, niin lähdettiin sillä 7:30 reissuun lähtevällä paatilla. Istuttiin kahvilassa kuluttamassa aikaa, ja tutkailtiin kartasta mistä sinne Karnaluksiin taas pääsikään. Parin kilsan aamureippailu meni nopeasti, ja kurvattiin sisälle.

Niille jotka eivät tiedä, niin Karnaluks on käsityöihmisen taivas. Mitä siellä ei ole, sitä ei tarvita. Paikka on hyvin piilotettu, sillä ensin pitää tajuta mennä virastotalon näköiseen pytinkiin sisälle sivuovesta. Seuraavaksi pitää tajuta mennä palo-ovesta rappukäytävään. Ja sitten pitää tajuta soittaa ovikelloa, jotta pääsee sisään. Mutta sitten aukeaakin taivas.

Tarvitsetko vaikka nappeja?
karnaluks2

Tai nauhoja, verhotupsuja, kankaita, ompelulankoja, kultaröyhelöitä?

karnaluks1

Entäs sitten nuo langat? Tarvittaisiikos jotain niistä?

karnaluks4

Ja nyt kun siinä olet, otatko vielä parit paljetit?

karnaluks3

Kassajonossa meidän takana seisonut tyttö huokaisi kaverilleen että “tää on mahtava paikka, mutta jotenkin tää on too much, ei saa mietittyä mitä tarvisi kun kaikkea on”. Ja allekirjoitan tuon täysin. Itselle sain kerättyä korin täyteen kamaa, ja hinnaksi jäi 62€. Ei paha! Seuraava reissu on jo suunnitteilla, toivottavasti pääsen pian taas penkomaan lankahyllyköitä ja paljettinauhaväliköitä!

Comments (3)

 1. Minnainen

  Anopintekele yrittää houkutella mua Karnaluksiin. Toistaiseksi olen välttynyt (ja saanut pidettyä kiinni vähistä pennosistani) vetoamalla siihen, ettei mulla oo voimassa olevia henkkareita ku ajokortti, ja sillä ei välttis pääse maihin. Pelkään jo valmiiks päivää, kun uusin passin ja sana voimassa olevasta passista tavoittaa anopintekeleen.

  (Paitti että ihan tosi paljon haluan hipelöimään paljettinauhoja!)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Oh, suosittelen kyllä lämpimästi. Alakerran biljardibaarista saa kaljaa jos alkaa ahdistaa :)

   Reply
   1. Minnainen

    Miksei tätä kaljaoptiota mainosteta niinku missään? Oisin paljon vähemmän skeptinen omasta jaksamisestani kaljaoption kanssa! (Ikea-reissullakin saa kalijaa jos osaa käyttäytyä. Edes jotenkuten.)

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>