Käsityöjuttuja: vauvalle

Kaverille on tulossa jälkikasvua sopivasti jouluksi, joten pitihän se vähän joululahjaa sinnepäin värkätä. Tein ihan perusversion junasukat, kaulaliinan ja tumput. Tarkoitus oli toki tehdä ihan vaan yksiväriset, mutta ei-niin-yllättäen se alkuperäinen lanka loppui kesken ja piti käydä hakemassa lisää materiaalia. Mutta ihan kivathan näistä tuli!

PicMonkey Collage

Kuva vähän vääristää, turkoosin kaverina on sellaista pehmoista vihreää. En tiiä yhtään onko tulossa tyttö vai poika, mutta turkoosi oli tilausväri. Sellaset. Junasukat tein tällä ohjeella ja kaulaliinan tällä. Tumput omasta päästä :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>