Viime hetken joululahjavinkit: Taitoshop

Etsitkö jotain kotimaista käsityötä vielä lahjaksille jollekin? Ootko jo käynyt Taitoshopissa? Jos et, niin kannattaisi ehkä käydä kurkaamassa lähistön myymälässä, josko jotain löytyisi. Ai että mikä Taitoshop:

“Olemme suurin suomalaisen käsityön myymäläketju. Myymme käsi- ja pienteollisesti valmistettuja, persoonallisia ja ajanhenkisiä tuotteita niin lahjaksi kuin oman arjen piristämiseen. Olemme merkittävä yhteistyökumppani käsityöläisille ja pienyrittäjille. Tuottomme menee kokonaisuudessaan käsityöyrittäjyyden ja -kulttuurin edistämiseen.”

Hipsin useita vuosia Tampereen Taitoshopin ohitse ja merkitsin sen päässäni kaupaksi, jossa ei ole mulle mitään. Kunnes sitten joskus syystä tai toisesta poikkesin, ja sen jälkeen olen poikennut useita kertoja. Ja lähes aina on jotain hauskaa tarttunut mukaan. Tajusin vasta myös että meillä Lempäälässäkin on oma Taitokeskus, ja poikkesin siellä viime viikonloppuna. Lempäälän kauppa sijaitsee vanhassa asemarakennuksessa, ja on aikas hieno:

221215_1

Myynnissä oli jos jonkinmoista tuotetta, ja melkein meinasin ostaa itsellekin jotain joululahjoja. Kunnes tajusin että en tarvinnut nyt ehkä kynttilöitä (milloin niitäkin voisi polttaa ilman että kaksi tuhotoopeta polttaa vahingossa koko talon?) tai mitään muutakaan. Mutta kun ne oli niin nättejä!

221215_3Ja aivan tosi nättejä olivat nuo Marieldesignin korut. Jos ei muuta niin voi sitten verkosta tilata jos joskus tarviin. Lankahuoneessa (kyllä, oli ihan oma lankahuone) meinasin jo että paljonkos trikookudetta tarvii jos virkkaa maton, kunnes älysin että on ehkä järkevämpää ensin miettiä että mihin maton pistäisi, etsiä matolle ohjeet ja vasta sitten tulla ostamaan sitä trikookudetta. Jos saa päätettyä värin.

221215_2

Mutta niin, josko vielä on lahjapuutos niin kurkatkaa Taitoshoppiin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>