SoMekohut on niin 2015

Tein pienen uuden vuoden lupauksen. Lupasin pysyä erossa kaikista somekohuista. Eli en mee mukaan mouhkaamaan. Ei vaan jaksa. Vaikka tämä koko teriniittikohu. En vaan ihan tajua aina miksi ei voida todeta tyypille että voi että sää oot tyhmä, ilman että tarvii masinoida kauhea somekohu ja pyrkiä vaikuttamaan typeryyden tehneen ihmisen elinkeinoon. Eikö vaan voi todeta tosiaan että voi että sää oot nyt vaan tyhmä etkä tajuu. Ja jatkaa omaa elämäänsä. Ihan rauhassa.

Jos joku stylisti on niin hölmö, että menee valittamaan somessa tuikinormaalista julki-imetyksestä vielä nykypäivänä (ja vielä tiedostaa sen itse selkeästi kun arveli että myrskyhän tästä nousee), niin tarviiko sitten muiden olla yhtä hölmöjä, että lähtevät täkyyn mukaan? Yhden teriniitin mielipide ei vielä maailmaa siirrä suuntaan tai toiseen, joten on vähän tympeää spämmätä tyypin instagram imetyskuvilla. Luulisin että kaveri tiesi kyllä jo aloittaessaan mihin lähti, ja kaikki julkisuushan on hyvää julkisuutta.

Envaan aina ymmärrä mihin se on jäänyt se sellainen olkienkohauttelu. Tiiättekö se, jossa vaan hymähdetään että onpas tuo tyyppi hölmö. Ja annetaan asian olla ilman somemafian mukaan lietsomista. Ei huudella että “hei tulkaa katsomaan, joku on hölmö täällä internetissä”, ei kostoksi tyhmyydestä keksitä että “pilataan sen tulevat duunit ja spämmätään sen kaikki somekanavat täyteen tällasia kuvia”. Kohautetaan vaan olkapäitä ja jatketaan omaa elämää. Ja jätetään se tyhmyys ihan omaan arvoonsa.

Olispa taas sellaista.

Comments (3)

 1. Johanna

  Nyt täytyy kyllä sanoa, että fiksusti sanottu kohuilusta. Kiitos. Mukavaa kohutonta vuotta sinulle! t. monivuotinen lukija Itä-Suomesta

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Kiitoksia! Ja mukavaa kohutonta vuotta sinnekin :)

   Reply
 2. Saila

  Hei ihan samaa mieltä! Eikö vaan voisi kohauttaa välillä olkiaan ja antaa olla?! Mukavaa vuotta 2016 :)

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>