Luistelukisaviikonloppu

Oltiin joukkueen kanssa luistelemassa Kouvolassa viikonloppuna. Kisat itsessään eivät ehkä olleet mikään varsinainen syksee, mutta kyllä siitä pienestä pettymyksestä on jo yli päästy. Aina voi vaan kysellä itseltään kun harmittaa, että mitäs menit ja valitsit arvostelulajin. OIisko kannattanut aloittaa vaikka pituushyppy, nii!

Meillä oli aivan todella hauska reissu. On niin maan mukava porukka koossa, ja erityisesti iloinen jengi, että ei voi paljoo sijoituksia harmitella kun tämän jengin kanssa tehdään reissua.

IMG_9005

Menomatkalla pysähdyttiin syömään, ja tällä kertaa ei sotkettu ABCn keittiön pakkaa ihan täysin. Tai noh, tällä kertaa siellä koko mestassa oli töissä enemmän kuin yksi henkilö…IMG_9007

Hotellilla hengailtiin yhdessä huoneessa juoruamassa, laittamassa hiuksia ja ompelemassa viime hetken lisäyksiä pukuihin. Tässä laitetaan hihansuuhun mustaa nauhaa. Konstit on monet sano!

IMG_9012

IMG_9013

Koska venyvyys ja liikkuvuus ei ole meidän porukan ydinosaamisalueella (kerron kohta missä ollaan taatusti parhaita), päätettiin ottaa osaa Lidlin Sportyfeel -spagaattihaasteeseen. Katotaan sitten miten kuukauden päästä jalka nousee ja vaaka ojentuu! Luultavasti tasan samoin kun nytkin…

Ja niin missä me ollaan hyviä? Ollaan ensiluokkaisia mokkapalojen arvioijia. Kouvolan jäähallin mokkapalat johtavat kyllä niukasti tän kauden tilastoa, Lappeenranta on hyvänä kakkosena. Että jos jossain tarvitaan mokkapalamakutuomaria, voidaan tulla ihan mokkapalapalkkiolla.

IMG_9019

Mokkapalojen lisäksi toinen joukkueen perinne on Heseruokailu kisan jälkeen. Tätä varten myöskin aina haalitaan Hesekuponkeja ties mistä, ja tälläkään kertaa Hesevastaava Susu ei pettänyt vaan toimitti riittävästi kuponkeja kaikille.

IMG_9020

Kohta tässä pääsee taas kisailemaan tarkemmin, siltä reissulta voisi melkein luvata vähän tarkemmankin selvityksen mitä siellä kisamatkalla oikein tapahtuu. Paitsi Heseruokailua. Ja mokkapaloja. Olettaen siis että ei luistella sarjamme ensimmäisenä, sillä se meinaa että kisaohjelmaa mennään suorittamaan kello 8:30. Joka vain ei ole ihmisen aika edes herätä, saati olla täydessä kisaiskussa meikkeineen, kampauksineen ja verryttelyineen. Pitäkää peukkuja että meitä edes tämän kerran arpaonni suosisi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>