Kultaa kaulassa

Luistelun kisakausi alkaa olla paketissa, ja päästiin lopettamaan hommat Keravalla kutsukisoissa voiton merkeissä. Ensi vuodelle on jo suuret suunnitelmat, paljon intoa ja uusia ideoita. En malta odottaa että päästään taas työn touhuun! IMG_9272

Erityisesti rakastan tota kisameikkiä. Ja rajauksia jotka on ihan suhrussa iltapäivästä kun ei muista että rajaukset ovat arkimeikkiä pidemmällä kun vähän hieroo naamaa. Mutta onneksi ei oo ainoa tollasissa sotamaaleissa, kehtaa ihan käydä porukalla syömässäkin.

IMG_9274

Muodostelmajuttujen lisäksi on tullut harjoteltua yksinluisteluhommiakin, maanantaina oli vuorossa hyppytunti ja pääsin kuin pääsinkin kaikki yksöishypyt (axelia lukuunottamatta, siihen ei riittänyt enää uskallus). Ei huono! Ottaen huomioon että oon viimeksi tehnyt noita hyppyjä ehkä 2 vuotta sitten, enkä silloinkaan tehnyt niitä kaikkia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>