Asioita, joita olen oppinut elämästä

1. Kotona olemiseen voi kyllästyä niin paljon, että hammaslääkärissä käynti on ehdottomasti parasta päivässä. Aika “hyvin” ottaen huomioon, että normaalitilanteessa selviän hammassärkyisenä useita viikkoja, koska en uskalla mennä hammaslääkärille.

2. Elämässäni on tyhjiö, koska en ole ostanut vielä(kään) Katsomon lätkän MM-kisapakettia. Toisaalta nyt sieltä voisi katsoa kaikki jo aiemmin pelatut pelit ja päivissä olisi jotain sisältöä.

3. Jos ei bloggaa pariin päivään, kuuluu ilmoittaa asiasta julistamalla blogitauko. En tiiä, mää en oo koskaan ees huomannut jos joku on ollut vaikka viikon tai kaksi postaamatta. Luen blogini feedlyn kautta ja postaukset tulee syliin kun niitä tulee. Usein olen ihmetellyt että jaa onko tää ollu jossain oikein tauolla kun joku kauheasti pyytelee anteeksi ettei ole pitkään aikaan kirjoittanut. Yleensä se pitkä aika on noin viikko. Ihan oikeastiko ihmiset saa valituksia lukijoiltaan jos ei joka päivä tule postausta?

4. Kaikki hype terveellisen syömisen, sen ja tuon ja tän välttelyn suosittelu ja muu saa aina pohtimaan että hmm, pitäskö munkin. Mutta sitten taas voi lukea Mötley Crue – The dirt -opuksen ja todeta että jos nuo jannut ovat vielä elossa niin mun karkkipussini eivät ehkä mua tapa.

5. Kun elämänpiiri kutistuu omaan kotiin, on hurja seikkailu lähteä kiertämään naapurikuntaa (ja vähän omaakin). Ihan sulaa hulluttelua on lähteä yksin autolla Toijalan ABClle!

Kuvat napsittu kotikulmamatkailureissulla Waterbayssa ja Mellowtownissa. Ehkä ensi kerralla Is-it-you-lakelle! Niin ootteko jo nähneet Tampereen metrokartan?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>