Keittiöapulaiset

Kotiin tullessa tuossa oli sellaiset pari kuukautta kun mikään ei oikein sujunut. Tytöillä oli kauhea nälkä, ja jos siinä aloit sitten kokkaamaan muuta kuin paistinpannulla pinaattilettuja, huuto oli korvia riipivä. Tilanne rauhottui kun tyttöjä alkoi kiinnostaa kokkaaminen. Nyt tehdään porukalla sapuskat. Tytöt kolistelevat tyytyväisenä keppojaan ja tekevät maissnaksu-porkkana-mitäikinä-sekoituksiaan, ja mää saan sillä aikaa väsättyä jotain sapuskaa.

IMG_9257

Tässä kokataan talkmuruja, sokeria ja basilikaa. Kivaa kun on apulaisia, mutta toisaalta tää meinaa että kohta en saa enää kaapia kulhosta kakkutaikinaa :( Ehkä olis kakuntekoajaksi aina syytä lähettää kaikki muut tyypit pihalle! Talvella ei tarvi mainita kun pulkka ja tytöt on eteisessä repimässä haalareita päälleen.

IMG_9215

Ihme kyllä, noille ei tuu ees riitaa (vielä) samassa pulkassa istumisesta. Vaikka on niille kyllä ihan omatkin pulkat, joilla on menty aamulla päiväkotiin. Mikä ei oo ehkä helpoin valinta, koska päiväkodin pihassa tulee aina kauhea kriisi kun pitää nousta pulkasta pois.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>