Asiat, jotka moottoritiellä ärsyttävät

  1. Ihmiset jotka eivät uskalla ajaa suurinta sallittua nopeutta, ja silti haluavat kuitenkin ohittaa muita. Onhan se hiton hauska ajella siinä ohituskaistalla 85km/h jotta päästään ohi rekasta joka ajaa 80km/h.
  2. Erityisen ärsyttäviä ovat toisiaan “ohittavat” rekat. Huoh.
  3. Mitenkä se on niin vaikeeta tulla sieltä rampilta tielle? Paina kaasua, sillä se selviää.
  4. Aiheeseen liittyen, kun oon tulossa rampilta ja kiihdytän siihen noin sallittuun, niin onko ihan pakko siellä tiellä säätää vauhti siten että ajat mun rinnalla samaa nopeutta? Että jos se autos ei kovempaa kulje, anna mun tulla sun eteen. Jos et halua että tuun sun eteen, paina kaasua ja mene ensin. Mutta älä jää siihen rinnalle.
  5. Jos siinä tiellä saa ajaa 120km/h, niin ole hyvä ja aja sitä nopeutta. Jos et pysty/halua ajaa kuin esim. 100km/h, pysy oikealla kaistalla. Jos 80km/h on liikaa, pysy poissa motarilta.

Oikeestaan voisitteko kaikki muut pysyy kotona, että kun mä ajan tuolla niin ei olis muita kuskeja eikä siten ärsyttäis mitään? :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>