Hiipivä keski-ikä, piilotettu laiskuus

Ai että kuulkaa! Tuossa terassilla hengaillessa oon vaan kiroillut että miksi miksi miksi en voi kivasti mennä viltille pötkölleen ottaan aurinkoa. Kylkiasennossa tulee ikävät rusketusrajat, ja vaarana on jos makaa maassa niin ei pääse enää ylös. Mutta nyt on ongelmat ratkottu! Hankin nimittäin vanhan kunnon Baden badenin. Tiiätte kyllä, se rumilus mikä löytyy kesämökiltä ja Sotkan kuvastosta. Juuri se. Se mikä ei ole pätkääkään tyylikäs, mutta kun se on mukava!

Kelpaa pallomahan pötköttää pihassa ja olla todella, todella epätyylikäs. Mutta hei, antakee armoa. Eilen oli jalkojen tilalla pullajalat, ja reinot menivät juuri ja juuri jalkaan. Ja en oo leikannu sivusiiliä vaikka kuva niin näyttääkin. Nyt en tee kyllä muuta kun pötkötän badenissa ja juon kylmää mehua. Ai että!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>