Muutama huivi

Neulonta on kivaa. On hetkiä kun vaan ei jaksaisi tehdä yhtään mitään ja kaikki vaan ketuttaa ja mikään ei suju, mutta loppuviimein se on vaan kivaa kuitenkin. Kevään mittaan on jotain valmistakin tullut, muutama huivi nimittäin.

Tein Dodo-huivin, ja lopputulos ei kyllä ole niin sievä kuin ohjeessa. Mutta näyttää kaulassa oikein kivalta. Parhausihminenkin sanoi että voisi ehkä joskus lainata (pitsihuivi on kuulemma vähän liian pitsinen päästääkseen jatkuvaan käyttöön). Olisi ehkä pitänyt käyttää pienempiä puikkoja, mutta nythän mulla on ohje niin voin värkätä vaikka toisenkin Dodon.

IMG_9965

Lanka: Rowan Fine Art

Ohje: Dodo

Sitten värkkäilin yhden huivin, josta en nyt yhtään muista että mikä se on. Mutta josta tuli lopulta aika hauska joskin hieman pieni. Mutta tiiän jo kelle se menee, ja vähän nuoremmalle tyypille huivi onkin juuri sopivan kokoinen, ainakin luulisin niin.

IMG_9952

Lanka: Schoppel-Wolle Lace Ball

Ja vieläpä on valmistunut yksi Myrskylintu. Tykästyin tuohon malliin kyllä, joskin jos teen itselle vielä samanmoisen niin teen tuota pitsikuviota myös toiselle puolelle. Nyt kävi vähän tylsäksi tehdä vain sileää neuletta 2/3 koko huivista.

IMG_9946

Oikea väri on hieman ehkä ruskeampi, eikä ihan noin räikeä. mutta minkäs voi kun filtteri oli niin kiva :D

IMG_9948

Lanka: Schoppel-Wolle Lace Ball

Ohje: Myrskylintu

Kuvat on vähän huivipresentaatiollisesti heikkoja, mutta tällä mennään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>