KAKKUA!

Oon aina halunnut osata leipoa. Mutta jotenkin aina menee vähän pieleen. Ei silleen ettäkö tuotoksia ei vois syödä, mutta pullat on vähän lituskaisia, kakut vähän lättäniä, täyte ei ihan tarpeeksi herkullista vaikka hyvää onkin. Oon jotenkin sellanen kasipuolen leipuri. Se tosin ei estä mua leipomasta! Erityisesti parasta on kun voi leipoa juustokakkuja, joita on vaikea pilata. Paitsi jos pistää liian vähän liivatetta. Mutta juustokakut on herkkua, ja niistä voi tehdä kirpeitä tai makeita tai mitä vaan siitä väliltä.

Aina voi tehdä suklaajuustokakkua, se ei petä ikinä.

IMG_9892

Hyvää tulee, kun tekee tällä reseptillä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>