Muutto, kesäloma eli tekosyiden Tonava

Mulla olis melkosen monta syytä miksi en oo postannut, mutta tässä kun kirjoittelin niitä ylös niin ne oikeastaan kaikki vaan liittyvät siihen samaan.

EN OO EHTINY.

Jotenkin oon päässyt siihen pisteeseen että saatan hyvin olla avaamatta konetta kolmeen päivään ja vilkaisen puhelimestakin meilit ehkä päivän välein, jos silloinkaan. Lisäksi puhelin on usein äänettömällä, niin en huomaa jos joku soittaa. Vastaan kun vastaan!

Se hyvä puoli tässä tietokonettomuudessa on, että oon keksinyt ehkä 100 postauksen arvoista juttua. Ei uskoisi, vai mitä! Ja ne ei oo kaikki vaan turhanpäiväistä valittamista tai purnaamista.

Mutta aloitetaan nyt siitä, että heinäkuun alussa muutettiin takaisin Tampereelle, eli pohjoisemmaksi siis.

thumb_IMG_0211_1024

Aika idyllinen meidän uusi kotitie, eikö vaan? Parasta tässä on kyllä se että tuntuu kun olisi asuttu tässä talossa aina. En tiiä mikä siinä on, mutta kertaakaan ei oo ollut mikään asia väärässä paikassa (tiiätte kun hakee vaikka valokatkaisijaa vasemmalta puolelta aina, mutta se onkin oikealla?), ollaan kaikki nukuttu hyvin yöt, ja omalla pihalla on vaan parasta hengata. Tekisi kamalasti mieli tehä sellainen “hei katsokaa kaikki miten ihana koti meillä on, eli katsokaa kun otin kuvan maljakosta ja kehukaan mun kotia”-postaus, mutta rehellisesti sanottuna täällä on oikeastaan vielä tällanen meno:

thumb_IMG_0212_1024

Niemen laatikot on sentään palautettu, mutta verhot puuttuu ikkunoista ja kaikki on melkoisen levällään vielä. Asiat niin sanotusti hakee vielä paikkaansa. Feng shui muodostuu itsestään, vai miten se meni? Otan sitten sitä mukaa kuvia kun saadaan tätä kotia siihen kuntoon että kehtoo! Mutta kehukaa ny! Että tiiän lukeeko tätä enää ketään mun lisäkseni?

Nii ja ne syyt: muutto, kesäloman odottelu, muuttokamojen purku, kesäloman alku, kaverin takapihafestarit, laiskottelu, neulonta, lisää neulontaa, ompelu, kesälomailu, ulkomaan matkailu, laiskuus. Olkaa hyvät.

Comments (3)

 1. anna-liisa

  Onneks olkoon! Mahtavaa, hiano!

  Reply
 2. anna-liisa

  Onneks olkoon! Hiano :D.

  Reply
 3. possu

  Tosi rauhallisen oloinen kotitie! Ja oma piha!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>