Työsukat

Joutessani neuloin tällaset pitsisukkajutut Novitan 7veljestä. En oo ehkä vielä tarpeeksi neulonut, kun mua ei rassaa yhtään Novitan langat. Musta on just parhautta että niitä saa Prismasta tai Siwasta (mun lähisiwasta ainakin saa). Kun mitä siitäkin tulee jos kello on sunnuntaina 22:45 ja on pakko saada just se lanka jonka näki kun haki aamulla lähikaupasta maitoo? Ei siinä voi lähteä mihinkään lankakauppaan, ei ne auki ole (miksei muuten ole, kävisin itse tuhlaamassa enemmän vähän höpsönä myöhään illalla, toim.huom).

thumb_IMG_0193_1024

Lanka: Novita 7 veljestä

Ohje: Naisen pitkät pitsineulesukat 

Mutta niin, tommoset värkkäsin. Ny ei palella töissä varpaat. Sitten kun joskus meen takas sinne. Tein noi nelosen puikkojen sijaan muistaakseni kolmosilla, aika napakat tuli mutta eipähän venahda niin paljon kun edelliset. Ja noi on hieman lyhyet, koska laiskotti :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>