Muksuille tiipii

Sain tuossa viime viikon alussa sellaista luksusta että oksat pois. Sain olla ihan yksikseen kotona, ja voi pojat! Sain aikaan vaikka ja mitä. Katsoin esimerkiksi kauden tai kaksi Wallandereita. Lopetin siinä kohtaa kun kuvittelin osaavani sujuvaa ruotsia. Mutta sain säädettyä kamoja, purettua pahvilaatikoita, pistettyä vaatteita kaapiin, järjesteltyä yhtä ja sekoitettua toista. Ja pyykkiäkin pesin ehkä 100 koneellista. Ainakin siltä se tuntui. Sen lisäksi olin kaupungilla puolihunningolla, kaverin takapihafestareilla, kangaskaupassa, lankakaupassa, kukkakaupassa ja lopulta istutin sormet mullassa vähän pelakuita pihalle. Voi pojat sanon minä. Kauas on tultu siitä missä loman ykkösjuttu oli syyä vain jätskiä ja maata jossain. Tai ei kauhean kauas, nyt ei ollut vaan tuolle hommalle kauheasti aikaa, eikä sen puoleen kelejäkään.

Sain siinä kuitenkin sitten sellaisen kuningaspäällikköidean, että minähän näppäränä emäntänä teen kuule tuosta nuin vaan tytöille tiipiin. Helpommin sanottu kun tehty kuulkaa. Ehkä jos leikatut kangaspalat olisivat mätsänneet jotenkin yhteen edes paperilla, mutta loppujen lopuksi, haitanneeko se nyt mitään jos joku sauma on vähän sutturalla ja toinen vähän vinossa?

Tällainen siitä sitten tuli:

thumb_IMG_0375_1024

Päälliskankaat (tuota kuviollista ja valkoista) hankin Ikeasta, vuorikankaista pilkullinen ja vihreä löytyivät omasta takaa (niistä piti muistaakseni tulla joskus tyynynpäällisiä, mutta kas, niistä saikin teltan! Monipuolista kangasta etten sanoisi.

Tiipii

Ohje: Kotivinkki

Muut: Kankaat Ikeasta ja Eurokankaasta, nahkanyöri Karnaluksista, kepit Kodin Terrasta. 

Ehkä nuita keppejä voisi lyhentää, mutta luulempa että ei taida olla ihan niin olennaista. Ei tuo muutenkaan mallikuvaa erityisesti muistuta :D Mutta on siellä pikkutypyt jo henganneet kirjaa lukemassa.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>