Mustavuori

Keksittiin sellainen idea luistelutyttöjen telegrammissa, että mennääs ja kiivetään ylös ja alas Mustavuoren laskettelurinnettä. Talvellahan sinne ylös pääsee hissillä, ja se on nynnyjen puuhaa se. Huikaisevat maisemathan sieltä huipulta oli, jos vaan tuskaiselta huohottamiselta ja jalkojen vapinalta ehti katsella. No ei vaan, ei se nyt niin kamalaa ollut. Sopivasti oli varjoisalla puolella meidän polku, ja kiivettiin kahdesti huipulle asti. Pisin rinne talvella tuolla on 350m ja korkeuseroa tulee 69m. En tiiä paljonko tuossa meidän reitillä tuli, mutta ajattelin että josko ottaisi jonkinlaiseksi missioksi jaksaa kiipustaa huipulle viidesti. Kannattanee kyllä valita joku muu kuin kesän kuumin päivä. Ihan vinkkinä.thumb_IMG_0356_1024

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>