Uudet sukat sukkalaatikkoon: Pointelle

Ostin jo joku aika sitten Cookie A:n kirjan Knit.Sock.Love, ja en vain osannut päättää että mitkäs sukat sitä sitten tekisi. Koska kaikki joko olivat hienoja tai näyttivät ihan liian vaikeilta. Valitsin sitten Pointellet, jotka tuntuivat siltä että voisivat ehkä olla sopivan helpot. Ei mitään vaikeita kohtia vaan aika yksinkertaisia langankiertoja ja kavennuksia. Lanka löytyi Merletosta ja olikin oikein mukavaa neulottavaa.

thumb_IMG_0416_1024 thumb_IMG_0419_1024 thumb_IMG_0426_1024

Ohje: Pointelle by Cookie A

Lanka: Austerman Step

Nyt sitä ehkä uskaltaa lähteä kokeilemaan jotain toisiakin sukkia kirjasta, kun nuo tulivat niin helposti!

Comments (2)

 1. Tiina

  Näyttää tosi hyvältä.

  Oon ite tykänny tosi paljon Cookie A:n ohjeista. Ne on riittävän haastavia, mutta ohjeet on kirjotettu niin hyvin ettei juurikaan tarvi arpoa. Tekee vaan niinko ohje sanoo. Ite oon tuosta kirjasta tehny ainakin ne Saket, Marilindat ja Theloniukset. Ja muitakin samaisen suunnittelijan malleja, tosin eri lähteistä. Jopa ne Saket (hullusti palmikoita) oli ihan tehtävissä, kuhan vaan seuraa kaavioita.

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Joo, ne ohjeet tuntuu olevan niinko Ikean kokoamisohjeet. Seuraat vaan sokeasti ohjeita niin hyvä tulee!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>