Touhutoopet ja keittiöhommia

Musta on kiva kierrellä kirppareilla ja kyhnätä alennusmyynneissä. Ihan vaan koska voi löytää edullisia juttuja, jotka miellyttävät omaa silmää. Mikään kirpparihaukka tai alennusnäätä en ole, mutta aina välillä löytyy jotain kivaa. Kuten vaikka Marimekon patalaput ja uunikinnas. Söpöt kun mitkä! IMG_0736Ja mikäänhän ei ole niin siistiä kuin ilmainen ja vahingossa löydetty. Löysin meidän lähimetallikierrätyspisteeltä tällasen purkin, jonka joku oli jättänyt ystävällisesti astian päälle:

IMG_0739

Hopeisen lusikankin sain ilmaiseksi! Kaupantekijäislahja siis. Pikkujuttu, mutta hauska ja omasta mielestä hieno kuin sika pienenä.

IMG_0732

Siinä missä aiemmin oon vähän vain katsellut ja ihmetellyt ja joskus tuurilla löytänyt jotain, nyt on ollut enemmänkin sellainen “haku päällä”. Ja sitä on käynyt sellainenkin ihme että oon löytänyt mitä oon etsinyt! Etsin kuistille jotain sellaista juttua (ammattitermit hallussa), jossa voisi säilyttää sateenvarjot ja muut pystysäilytystä kaipaavat esineet. Sopivan kapeita ja korkeita peltitonkkia tai maitotonkkia ei tullut vastaan, mutta nyt meillä on kuistilla tällainen:

IMG_0738Saatan ehkä maalata, ehkä en. Ja joku vettä imevä sisus pitäisi kehitellä, olisko ideoita?

Comments (2)

 1. anna-liisa

  Älä maalaa!
  Ja tarvinneeko edes vedenpitävää sisusta? Tuskin sulla on siinä koskaan niin montaa märkää sateenvarjoa, että vettä valuu pohjalle litratolkulla, se vähä imeytyy puuhun ja haihtuu siitä ajan kanssa. En usko, että märännyttää tai hometuttaa puuta.
  Toki, jos sopiva pieni ämpäri tms tulee vastaan.

  Reply
 2. anna-liisa

  Älä maalaa!
  Ja tarvinneeko edes vedenpitävää sisusta? Tuskin sulla on siinä koskaan niin montaa märkää sateenvarjoa, että vettä valuu pohjalle litratolkulla, se vähä imeytyy puuhun ja haihtuu siitä ajan kanssa. En usko, että märännyttää tai hometuttaa puuta.
  Toki, jos sopiva pieni ämpäri tms tulee vastaan.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>