Loman loppu

Yleensä sitä ehkä surraan että voi voi kun lomat loppuu. Suosittelen näille ihmisille kahden viikon hengailua kahden kaksivuotiaan tyypin kanssa. Erityisesti silloin kun jo aamulla ilmeestä näkee että tänään tehdään kaikki mahdolliset ja mahdottomat jekut ja keksitään läjä uusia. Voi veljet! Oikeasti meillä oli kyllä tosi hauskaa, mutta onhan se nyt silti kiva mennä syömään lounasta sillai ettei tarvi sinkoilla pöydästä koko ajan estämään jotakuta kaatamasta maitoaan a) pöydälle b)lattialle c) lautaselle d) kaverin lautaselle, eikä kukaan saa hervotonta itkukohtausta kun saa jälkiruoaksi banaanin, joka on kuorittu. Voitteko uskoa, kuorittu banaani! Tai kun on väärä haarukka. Siitä se suru puseroon vasta tuleekin. Että kollegat, pliis älkää vetäkö hernettä nenään jos aterimet on vähän väärät!

Vaikka lomat onkin siis nyt näiltä osin lomailtu, on jotenkin silti lomafiilis vieläkin. Että ehkä ihan onnistunut loma? Läppärin laturi tarvii vielä metsästää jostain, läppärin oikean kokoinen suojapussi on vielä hukassa, päiväkotikamat on pakattu osittain, ja huomiset vaatteetkin pitäisi itselle hakea jostain. En usko että pihahengailuun sopivat vaatteet ovat ihan toimistokelpoiset. Ellei toimistossakin lennä kura, hiekka ja vesi. Toivottavasti ei.

Comments (2)

 1. Paula*

  Juurikin näin!
  Mulla on vain yksi 2-vuotias, mutta silti, oli niiiiin ihanaa tulla loman jälkeen töihin tekemään ihan omia juttuja ja syömään jonkun muun tekemä lounas jopa lämpimänä! Lisäksi kollegat on sen verran nohevia, että osaavat itse käydä jopa vessassa, luksusta!
  Tsemppiä silti arkeen, onhan lomassa se hyvä puoli ettei ole aamuisin eikä iltapäivisin kiire tarhalle. :)

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Kollegoita ei myöskään tarvitse pakottaa päiväunille. Eikä niiden pehmoeläimiä tarvitse etsiä hiki hatussa monesti päivässä :D

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>