Ahkeraliisa / Busy bee

 

Ai mitä? Onko täällä ollut hiljaista? Kuulkaa hiljaisuus on hyvästä. Kultaa ihan. Kirjoittelun sijaan oon keskittynyt enemmän neulomiseen ja luisteluhommiin. Ok, jos ihan rehellisiä ollaan niin oon kirjoittelun sijasta tuijottanut Australian Mastercheffiä (kausia 8 ja 9). Ja vähän Criminal Mindsia. Aattelin josko taas kuitenkin tässä vois kirjoitellakin jotain, niin päätin että vähän esittelen näitä käsitöitä mitä valmiiksi asti on tehty (ja kuvat muistettu ottaa). Päätin myös että voisin kirjoitella suomen lisäksi myös englanniksi (voi olla ettei kauaa tämäkään päätös jaksa kantaa, mutta ottakaa tämä sellaisena “awww, se aloitti TAAS uuden syysharrastuksen, annetaan sille pari viikkoa niin se masentuu ja lopettaa”-tyyppisenä hommana.)

This blog has been written only in Finnish before, but I thought I’d try to write in English too. Not that I have any English speaking readers but let’s pretend I do. This blog has been quiet for a year almost. Because I’ve been busy knitting and skating and watching Masterchef Australia (seasons 8 & 9) and Criminal Minds. But maybe if I get this writing thing going again and show you some stuff I’ve managed to finish (and not frog).

Älykäs neulonta-assistenttini / My intelligent knitting assistant

Esittelyvuorossa ainakin pari villatakkia, huivi, jotkut sukat ja muuta selittelyä.

I’ll be presenting couple of cardigans, a shawl and some socks. Plus pointless blabbing. :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>