Sukkaputki / Socks for me and you

(linkit Ravelryyn / links in this post refer to Ravelry)

Sukkia on melkoisen kiva neuloa. Tai jos totta puhutaan, niin yksi sukka on kiva neuloa. Kaunis tavoite on aina tehdä sukat magic loopilla, mutta no ne just oikeat pyöröt on jossain muussa projektissa ja siinä on rajansa monetko (samanlaiset) puikot kehtaa käydä ostamassa. Joskus talvemmalla ostin opuksen Villit vanttuut ja vallattomat villasukat, ja tein sieltä staffisukat työkaverille.

Joskus pitää myös värkätä itselle jotain. Kun Laine Magazinen ensimmäinen numero julkaistiin, niin pitihän se käydä ostamassa. Sieltä löysin hienot Siv-sukat, joihin käyti Coopknitsin Socks Yeah! -lankaa. On sitten oikeasti kivat sukat jalassa, Lanka on pehmoista ja pinta on pysynyt oikein kivana.

Tämän lisäksi tein yhdet perusharmaat sukat aviomiehelle ja luulen että olen ehkä tehnyt jotkut muutkin sukat, mutta en nyt juuri muista että mitkä.

Staffit työkaverile / Staffit for a coworker

Siv

Socks are quite fun to knit. Truth to be told, one sock is fun to knit. I always have this goal to use magic loop, but well the right circulars are always on some other project and there is a limit of how many new needles one can buy. I bought this book called Villit vanttuut ja vallattomat villasukat and made Staffi-socks for my coworker.

Sometimes one needs to do something for oneself too. When first issue of the  Laine Magazine was published, I just had to buy it.  I found these beautiful Siv-socks, in which I used Coopknits Socks Yeah! yarn. Love the socks and the yarn is great, soft and has stayed pretty and neat.

Addition to these, I’ve made basic socks to my hubby and there is a possibility that I’ve done some other socks as well, but I can’t remember if that’s true. Who cares!

Comments (2)

 1. anna-liisa

  Oi miten taidokasta!

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Kiitos :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>