EKSNMV goes #some ja #trendikäs ja #aallonharjalla ja #kaikkeanehipsteritonkeksineet

Koska nykyaika on täällä, ei auta nitistä blogissakaan. Siviiliminä onkin jo feisbookissa (jo vuodesta 2007 tai jotain, yliopistotutkijan piti olla aikaansa edellä tai ees ihan vaan vähän jäljessä) ja tweettaamassa (näinkin mielipiteitä omaavaksi tyypiksi tweettaan harvinaisen harvoin) ja instailemassa (se on kivaa, ja lisäksi saan feediini mopsipentujen kuvia päivittäin). Mutta nyt on blogikin astunut askeleen eteenpäin.

Feisbookkihan blogilla olikin jo, mutta muistutetaas siitä taas: täältä löytyy tuo seurantaväline.

Oliskohan muuten uuden bannerin aika?

Sitten se uuden uusi Instagram löytyy täältä. Ja käyttäjänimihän on siis ihan etkaisaanymuavarte. Olis kiva jos seuraisitte sitä, ettei mun tarvis olla ainoo. Se on hieman noloa se jotenkin.

Instassa spämmätään vähän vauvakuvilla ja vähän sellaisilla ehehehe-naurattaa-kuvilla.

Mitäs vielä. Ei varmaan muuta. Jos mulla olis nyt jotain arvottavaa niin voisin julistaa että arvon kaikkien tykänneiden kesken jotain. Mut ei oo arvottavaa. Paitsi voin luvata että jos FBssä menee 200 tykkääjää rikki ja Instagrammissa 100, kirjoitan runon. Tai järjestän epäonnisen kysykää-postauksen. Sellaisen missä kysyn että kysykää mitä vaan ja sitte kukaan ei kysy mitään!

Oikeasti mulla on kyllä ihan postausideoita kasassa, mutta ennakkomainonnasta huolimatta ne liittyy aika pitkälti vauvoihin. Johtuen lähinnä siitä että en oikeen tee muuta kun hengaan kotona noitten tenavien kanssa. Mutta eiköhän tässä kun pääsee tonne ulos kunnolla niin ala asiat taas harmittaa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>