Makramee-hommia / I learned some macrame!

Olen innostunut melkoisen paljon makramee-töistä. Kotona odottaa mustaa ja mintun vihreää punosta, amppeleita ja seinävaatteita ja ties mitä voisi tehdä! Solmujen tekeminen oli hauskaa ja rentouttavaa, ja amppeli valmistui todella nopeasti, muutamassa tunnissa.

I have gotten really into macrame work. I have some black and mint green yarn, ideas for planters and wall hangings and who knows what! Making knots was fun and relaxing, and the planters was ready really quick, in couple of hours.

Ohje helpolle amppelille löytyy täältä: Kotivinkki, makramee-amppeli

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>