Constellate

Löysin ihanan pipon ohjeen Ravelrystä, nimeltään Constellate. (Ohje on maksullinen.) Pipoa voi käyttää kumminpäin vain, molemmat puolet ovat hauskoja tekstuureita. Mielestäni ohje on myös todella helppo, ja ajattelin tehdä tässä kesän aikana pipoja koko porukalle tällä ohjeella.

I found this lovely beanie pattern from Ravelry, named Constellate. (Paid pattern.) You can wear the beanie both sides up, the texture is fun both ways. I found the pattern really easy and well written, and I’m thinking about making one for the whole family. The summer is long ;)

Neule sointuu myös neulonta-apulaiseen. My colors match to my knitting companion. :D

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>