Nimijuhlallisuudet

Nokkelina ihmisinä valittiin nimijuhlan päiväksi Meuhkalle ja Veuhkalle kesän yksi kuumimmista viikoista. Ihan vaan sillä että talo olisi taatusti kuuma kuin sauna. No onneksi mun vanhemmat (eli tytöille amma ja afi) lainasivat meille liikuteltavaa ilmalämpöpumppua ja toivat tornituulettimen jotta ihan ei tukahduttaisi kaikki. Juhlan sankarit puettiin kesämekkoihin, boolimaljaan tehtiin vadelmamehu+vissybooli ja juhlat saatiin käyntiin.

Tarjolla oli täytekakkua, neljää eri sorttia voileipäkakkua, jätskiä, keksejä ja karkkia. Sekä kylmää ilmaa, jos meni seisomaan ilmalämpöpumpun eteen. Kerrankin keittiössä häärävillä ei ollut kuuma! Tytöt saivat neljä kummia, jotka ovat kaikki tietty aivan parhaita. Kahvipannut porisivat koko päivän, lähes kaikki tarjottavat hävisivät parempiin suihin ja toivottavasti kaikilla oli kivaa (meillä ainakin oli).

Ja ne nimet?

Mistä päästäänkin seuraavaan kysymykseen. Ilmeisesti Tinka ja Taika ovat myöskin erään kirjan sankarihahmot, mutta kyseistä kirjaa ei löydy kustantajaltakaan enää. Eli kysymys kuuluu, onko jollain kirja ylimääräisenä kotona? :)

Comments (2)

 1. Laura

  Ootkos löytänyt näitä Tinka ja Taika kirjoja? Sarjaan on ilmestymässä uusi osa tänä vuonna. Tuli vastaan CDON:illa ja muistin tän postauksen! :D

  Reply
  1. sanumaria (Post author)

   Meillä on yks noita, mutta sitä ekaa ei oo kait vielä. Täytyy pyytää tytöille synttärilahjaksi uusin kirja :)

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>