Haalarihämmenystä

Joku aika sitten valittelin kun ei meinaa mistään löytyä mitään päällepantavaa kun on tämä kauhean kokoinen mahapallo tässä vartalon etupuolella, ja sain älyttömän paljon vinkkejä ja neuvoja ja kannustusta. Valtava kiitos kaikille, oli hyviä neuvoja ja sain kun sainkin hankittua vähän releitä joissa niin sanotusti pystyy vetää. Tässä niistä yksi, jossa kyllä on kaikkea sellaista mitä olisin väittänyt että ei sitten tasan toimi. Mutta noh, omaan silmään tuntuu että toimii. Kunhan on kiltti katse.

Haalarit – New Look, Sandaalit – H&M, ostettu joskus kolme – neljä vuotta sitten lastenpuolelta ja yhä toimii, Hoitolaukku – oikeasti mun läppärilaukku, mutta erinomainen tässä tehtävässä!, Aurinkolasit – Naantalin S-Market, Vaunut & vauvat – mallin omat.

Kas niin! Ylikirjava kuosi ja vyötäröllä kiristysnauha, niin en kyllä ollut mitenkään varma että hyvä on. Mutta onhan se. Vyötärönaru estää yläosaa suoristumasta ja se pysyy tuollaisena pussihkona, ja sortsilahkeet ovat niin leveät että maha ei kauheasti enempää korostu. Jee! Ja viileä kangaskin on. Ja taskut! Ylikirjava kuosihan helpottaa jos alkaa ahdistaa ja noin, niin voi vaan mennä puskan viereen maastoutua sinne. Talvella pitää toki miettiä joku parempi keino, ehkä loskan väriset vaatteet?

Sellainen asu. Katsotaan niitä muita releitä sitten myöhemmin kun on taas kuvauksellinen olo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>