Havaintoja vaateostoksilta

Kiitoksia kaikille eiliseen epätoivopostaukseen vinkkejä kirjoittaneille. Sain kun sainkin itseni Ideaparkkiin ostoksille, vaikka mieli oli lähtiessä niin maissa ettei mitään rajaa.

Mutta ne vaatteet. Mua on aina ottaneet päähän nämä “plussamallistot” ja “isojen tyttöjen vaatteet” ja “kurvikkaille suunnatut mallistot” ja niin edelleen. Jotenkin aina tuntuu että jo ne nimet ovat jotenkin alentuvia ja ärsyttäviä. XLNT. Joo, olen erinomainen ja ISO. Generous. SUURI, mahtuu pari kaveriakin. Great Girls. Mahtavat peräsimet tytöillä. Ehkä se on vaan mun päässä, mutta jos niinkun jonkun vaatemalliston nimi on vaikka Riitta. Niin miksi ei voi olla vaan sitte RiittaCasual ja RiittaSport ja RiittaSärmääTöihin ja GothicRiitta, joissa vaatekoot olisivat 32-64. Kun se mikä noita kaikkia pullukkamallistoja yhdistää, on se että ilmeisesti kuvitellaan että ylipaino ja suuri koko on tyyli. Kuten vaikka sporttinen, moderni, tyttömäinen, naisellinen.

Nyt suunnittelijat. Kuulolle. EI SE OLE TYYLI. Noin.

Toinen mitä ihmettelin eilen on vyötärökuminauhat. Kun ihmiselle kertyy ylipainoa, se tuppaa kertymään (vähintään jossain vaiheessa) vyötärölle. Toisilla toki hanuri kasvaa enemmän ja toisilla reidet, mutta kyllä se mahan tienoo on se missä niitä kiloja kannetaan myöskin. Noh. Raskausajan vaatteissa on aina mukava joustokangastrikoovyötärö (tai laskettu vyötärö, mutta se on inhottava). Niin miksi pulleromallistoissa on joka ikisissä housuissa se hemmetin kuminauha, joka puristaa kauheat makkarat mahalle? Miksei voi olla itse solmittavaa narua TAI sitä joustovyötäröä, joka on muuten hemmetin mukava.

Nimimerkki Epätietoinen -79

Ja juu, löysin vaatteita eiliseltä reissulta, mutta siitä lisää myöhemmin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>