Apua kaivataan

Oon aikaisemminkin aiheesta maininnut, mutta jatketaas saman jauhamista. Tiesin etukäteen että vatsa ei tuu näyttämään raskauden jälkeen samalta mitä ennen. Tiesin etukäteen, että nahka venyy ja ylimääräisiä kiloja saattaa kertyä. Eli ei siinä mitään.

Mikään ei kuitenkaan valmistanut mua siihen, että mulle jää jäljellä maha joka näyttää raskausmahan ja kaljamahan sekoitukselta. Joka näyttää siltä että voisin synnyttää huomenna. Joka ei vaan tee mitään elettäkään että tietäisin että palautuminen on käynnissä.

En osannut ennakoida, miten pahalta tää voi tuntua. Ei tässä auta se että “aika korjaa”. Eikä auta se että “no sait kaksoset”. Tuntuu pahalta, kun vaatteet joita voi käyttää (lue: menevät päälle) ovat halatteja, kaapuja tai raskausvaatteita. Tuntuu pahalta kun näkee itsensä peilistä. Tuntuu pahalta, kun mun vartalo ei oo mun vartalo.

Mä en osaa pukea tällaselle vartalolle sopivia vaatteita. Mä en halua näyttää siltä että synnytän huomenna. Mä haluaisin olla välittämättä koko asiasta, mutta kun on viikon kulkenut samassa harmaassa maksimekossa ja välttänyt katsomasta peiliin, mä en vaan pysty olemaan välittämättä. Mä tarvin vaatteita, joissa tunnen oloni mukavaksi, mutta en osaa etsiä tälle vartalolle sopivia.

En oikein tiiä mitä helvettiä tässä pitäs tehdä. Lakanoista kaapuja, ja pysyä vaan kotona? Millaisia vaatteita pitäs etsiä jos haluaa piilottaa mahansa?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>