Reissuapinat radalla

Me ei olla kovinkaan paljon mitään tehty täällä lomaillessa. Parina päivänä on ollut niin hävyttömän kuuma että rimpulat olisivat luultavasti paahtuneet vaunuihinsa, joten kävelylenkit jätettiin väliin ihan suosiolla. Tänään kelit sallivat, ja lähdettiin niin sanotusti kirkolle. (Jos lähtisi Isolle kirkolle, menisi Turkuun ja sinne nyt ei tällä kertaa menty.)

Käytiin rannassa kahvilla ja jätskillä. Voin suositella lämpimästi Uuden killan vierestä löytyvää jätskikiskaa, vaikka siellä olikin hieman hävyttömän kalliit kahvit (tästä syystä kahvit haettiinkin naapurikioskista). Pehmikset olivat hyviä ja niitä oli riittävästi. Käytiin myös tutustumassa olennaisiin nähtävyyksiin. Esimerkiksi tässä ollaan tutustumassa jäähalliin.

Jäähallin vierestä löytyi myös julkkis! Yhteiskuva oli tietty pakko ottaa.

Sellaista!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>