Uutta luettavaa

Kaipaan jotain uutta. Lähinnä uutta luettavaa blogimaailmasta. Luen oikeastaan kaikenlaisia blogeja, niin fitnessjuttuja, äitiysblogeja kuin suosittuja muotiblogejakin. Ongelmaksi tässä lähiaikoina on muodostunut ehkä kaksi asiaa.

1. Samat tyypit uusilla blogeilla. Eli jotenkin kun luen jo tyypin yhtä blogia niin en jotenkaan jaksaisi lukea saman ihmisen toista blogia tai kolmatta blogia. Tietty oon ehkä vähän huono huuteleen kun pidin ite treeniblogia tämän sivussa, mutta se on tietenkin ihan eri juttu. Blogimaailmassa ja -porttaaleissa tuntuvat pyörivän vaan ne samat naamat, ja se alkaa vähän tylsistyttää. Olisi kiva jos joku porttaali ottaisi huomaansa jotain ihan uusiakin blogeja, mutta kun ei ota. Mamalife.fi aloitti tuossa joku aika sitten mutta niinko ei sielläkään sitten mitään uutta ollut.

2. Samat mainokset samoilla tyypeillä. Ymmärrän hyvin että blogimaailmassa mainoskamppikset menevät samoille tyypeille vuodesta toiseen. Tehokkaimmat ja vetävimmät tyypit saavat varmasti potkia niitä kamppanjatarjoajia oveltaan ja teipata postiluukun ettei ilmaistavara täytä koko asuntoa, mutta olisi myös kiva lukea blogia eikä mainoksia. Toiset osaavat hoitaa mainoskamppanjat ja mainokset siten että se ei ärsytä, mutta yleensä vaan ärsyttää. Erityisesti kun luet kuudetta mainosta samasta aiheesta.

Eli. Luetko jotain ihan huippua blogia? Aihe tosiaan saa olla mitä tahansa treenaamisesta äitiysjuttuihin ja käsitöistä lifestyleblogiin, kunhan se vaan ei ole ns. yksi suurista (eli saa palkkaa jostain portaalista) ja blogia ei ole kyllästetty mainoksilla ja Nelly-kollaaseilla. Auta naista kotiäititylsiössä ja vinkkaa lukemista!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>