Rytmiä elämään

Paluu arkeen koitti sopivasti kun taivaalta tulee kaatamalla vettä ja muutenkin on vähän kesän jälkeen jonkinmoista krapulaa ilmassa. Fillaroin aamulla hammaslääkäriltä kotiin ja lämpömittari näytti huikeita viidentoista asteen lukemia. Siinä se taisi siis mennä, se kesä. Olipahan melkoinen! Ensi kesä meneekin varmaan sitten hiekkalaatikon reunalla ja kahden kesähessun perässä juostessa (joten parempi nyt itse käydä niillä lenkeillä, ettei sitten kunto petä).

Totesin että mulla hajoaa pää jos jumitan vaan kotona näiden tenavien kanssa, mutta joinakin päivinä se uloslähtö on helpommin sanottu kuin tehty. Saa toisen vauvan vaunuihin ja se nukahtaa melkeen jo ajatuksesta, niin toinen vitisee taatusti koko matkan huolimatta siitä käveletkö tunnin vai viisi minuuttia. Eli jonkinlaista rytmiä on päiviin saatava. Hommaa päätettiin lähestyä tietenkin insinöörimäisen loogisesti. Eli ensimmäisenä otetaan esille excel ja jatketaan siitä.

Eli kaavioon merkitään että koska tyypit ovat hereillä, koska nukkuvat, koska syövät ja kuinka paljon. Joskohan tällä sitten viikon jälkeen osaisi vähän hahmottaa että milloin on turvallista lähteä lenkille, mihin aikaan viitsii ees kuvitella kauppareissua ja milloin kannattaa vaan leiriytyä olohuoneen lattialle ja pitää baby entertainment stationia (BES). Katotaan miten käy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>