Dieettikatsaus, viikko 3

Huolimatta siitä että ruokarytmin löytäminen on hankalaa (eli en ole vain riittävän viitseliäs ja tahdonvoimaa saa välillä etsiä jostain kissojen ja koirien kanssa), edistystä tapahtuu. Senttejäkin on alkanut lähteä, ja mieliala kohonnut vähintäänkin samassa tahdissa ellei jopa nopeammin.

Liikuntapuolella sujuu mukavasti. Salille pääsin viime viikolla kerran, ja liikunta painottui enemmän juoksuun ja fillarointiin. Hankittiin kotiin jumppakuminauha ja sellainen cxworx-tuubi, joten voi päivisinkin viuhtoa sitten niillä kun lapset sallivat. Juoksun puolella aloitin tuollaista 4×4-intervallitreeniä siis viime viikolla, ja jatkoin sillä taas. Lisäksi pari kävelyä, fillarointia ja eilen kokeilin jaksanko hölkätä 5km. No ihan en jaksanut. Mutta kyllä sekin kohta menee, oon ihan varma!

Dieettiupdate: -2,5kg, -9cm (kaikki yhteensä siis, vyötärö+lantio+rintakehä)

Lenkkikelit ovat olleet kohdillaan, ja maisemat nättejä:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>