Joo joo, en vaan jaksanut kirjottaa

En ole ainoa, joka on turhautunut siihen että jokaisen blogitekstin perään pitäisi muistaa kirjoittaa kaikki erilaiset poikkeukset ja erikoistilanteet aiheeseen liittyen. Jos vaikka kirjoitat laihduttamisesta, pitäisi muistaa kirjoittaa että niin toisilla on joku sairaus joka estää ja en siis tarkoita tässä heitä vaan lähinnä itseäni. Ja niin edelleen, tiiätte hyvi mitä tarkoitan. Koska ainakin minä myönnän sortuvani siihen että kun luen jotain postausta vaikka farkkujen ostamisesta ja siitä miten helppoa se on, niin tuhahtelen että no koitahan kuule hankkia farkut ku on luistelijan reidet ja on läski ja oikeastaan joku voi olla allerginenkin denimille ja kuka nyt kauppaan ees ehtii häh. No itseäni varten sitten tein tässä aamukahvin voimin tällaisen leiman, jota ajattelin viljellä postausten perässä, mikäli tarvetta on. Ja siis muutkin saa käyttää tuota, jos a) tajuaa että koko homma on melkoisen sarkastista ja b) osaa nauraa itselleen ja tiedostaa olevansa ihan samanlainen mouho kun kaikki muutkin internetissä.

Mutta siis, olkaatten hyvä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>