Rahanmenoa ei voi estää

Hormonihuuruisia äiti-ihmisiä lienee helppo jekuttaa. Vetoamalla tunteisiin ja turvallisuuteen saadaan myytyä mitä vaan millä hinnalla vaan. Ootteko oikeasti katsoneet ikinä mitä mikäkin vauvantarvike maksaa? Rattaat maksavat  700 euroa. Turvaistuin 300 euroa (tosin, sen nimessä oli että Transformer, niin ehkä siitä muuttuu istuimen lisäksi vaikka videonauhuri. Tai nauhottava digipoksi). Pinnasänky on 120 – 200 euroa, matkasängyn saa satasella. Sitterien aateliset maksavat jotain yli 150 euroa (ne tärisevät ja soittavat musiikkia. En tiiä teistä mutta en ehkä tykkäisi kauheasti jos mun sohva tärisisi ja soittaisi musiikkia).

Onneksi yhden kaverin autotallissa on pinnasänky odottamassa ja toisen kaverin autotallissa odottavat tuplavankkurit. Että siinä on säästetty jo pari euroa. Enemmän ehkä säästäisi tällä mun ideoimalla versiolla sängystä, joka toimii myös rattaina:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>