Dieettikatsaus, viikko 2

Toinen viikko dieettiä takana. Ja ei se ruokarytmi vieläkään toimi, koska en oo pistänyt sitä toimimaan. Mutta sen sijaan oon löytänyt iloisen liikuntatouhun. Viime viikolla sain tehtyä kaksi pitkää kävelylenkkiä (Mikä ihme siinä on että se kävely on vaan kertasen kaikkiaan tylsää, kuolettavan tylsää. Vaunujen kanssa mennessä sentään saa jännittää koska alkaa huuto vai alkaako..), yhen luistelun, kaksi salia ja kaksi 4×4 intervallitreeniä (10min lämmittelyt, 4*(1min sykkeet pilviin, 3min rauhottelua), 5min jäähdyttelyä). On ehkä liiottelua kutsua tota intervallitreeniä juoksuksi, koska en juokse kun ne sykehuiput (en saa palautettua sykkeitä tarpeeksi alas jos hölkkään, enkä varmaan ees jaksaisi hölkätä). Kovin iloisesti ei toi juoksu irtoa, mutta irtoaa kuitenkin. (Edit: oikeastihan pitäisi juosta 4min, mutta mennään nyt 1min ja kasvatetaan aikaa sitä mukaa kun kroppa sallii). Salilla pitää intensiteettiä tai painoja nostaa, sillä ne tuntuvat liian köykäsiltä treeneiltä. Kun kahdesti viikossa käy niin voisi tehdä sen verran että tuntuu ettei jaksaisi edes ryömiä salilta pois, vai mitä? :)

Toistaiseksi tosiaan menee ihan hyvin, tällä viikolla paneudutaan siihen ruokarytmiin. Paitsi tänään ei paneuduttu, koska vedettiin isolla kirkolla sushiöverit.

Dieettiupdate: -1.9kg, -3cm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>