Kävelyllä

Tuntuu että nykyisellään treeni on lähinnä vain kävelyä. Hyvällä tuurilla (jos jaksaa) niin myös juoksemista. Siellä täällä jokunen sali ja kerta viikkoon vähän luistelua. Entiseen akkajumppailotulitukseen ja tankoakrobatiakikkailuun ero on aika suuri, mutta myös hyvällä tavalla. Akkajumpassa ei voinut ihastella tällaisia maisemia:

Akkajumpassa ei tosin ikinä satanut vettä tai tuullut, mutta yritän tässä nyt kertoa itselleni miten hyvä idea on että käy joka päivä tunnin kävelyllä (satoi tai paistoi). Tänään lähettiin typyjen kanssa viettämään päivän toisia päiväunia ulos. On aavistuksen epäreilua että mä en saa osallistua päiväunille kuin mahdollistajana, mutta menkööt nyt sitten tämän kerran. Löydettiin kivoja paikkoja, esimerkiksi Liikennepuisto ja vanha pappila.

Maisemat on lähinnä mun iloksi, sillä typyt näyttivät tältä koko matkan:

Aamu alkoi täällä hieman epämiellyttävissä merkeissä, sillä jouduin viettämään tunnin hammaslääkärin tuolissa. Puoli naamaa puuduksissa ei ollut ehkä kivoin kävellä, mutta päätin silti edes vähän yrittää. Ja ei ne valehtele, raitis ilma piristää! Testasin myös blogeista tuttua vinkkiä. Pistin nimittäin huulipunaa. Saattaa äkkiseltään kuulostaa hölmöltä pistää lenkille huulipunaa, mutta kyllä siitäkin vaan jostain syystä tuli parempi mieli. En tiiä että miksi, mutta ei jäänyt viimeiseksi lenkkipunaksi tämä.

Toispuoleinen virne selittyy sillä puudutuksella. Mutta nyt keittiöön, valmistelen siellä seuraavaa Teennäisterveellistä purtavaa -postausta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>